Op 7 augustus 1998 was het zo ver. Bij het notariskantoor Wille tekende ik de akte van Bewijs van Eigendom.
Op 7 April 1999 werd mijn woning opgeleverd en kreeg ik de sleutel.

Dit was tevens voor mij het startsein om te beginnen met de verbouwing. Voordat de woning was opgeleverd, had ik 'mijn' woning al ontworpen in Autocad. Dit hield in dat de slaapkamer op de begane grond zou komen te vervallen, en dat hier een kookeiland geplaatst zou worden. Tevens wilde ik het toilet c.q. badkamer op de begane grond schreiden van elkaar middels een muur.

Tijdens de verbouwing

Na de verbouwing

De woonkamer heb ik gelaten zoals hij was. Lekker ruim met in het zit gedeelte een schouw. De tweede slaapkamer was langer tijd niet in gebruik. Om te voorkomen dat dit een opslagruimte zou worden, had ik er een tafelbiljart geplaatst. Deze kamer heb ik met de Kerstvakantie van 2003 voorzien van muurverf. Sinds september 2005 heb ik hier mijn nieuwe bed neergezet.

Woonkamer (oud) Woonkamer (oud)
Woonkamer ( per 8 april 2006 ) Woonkamer ( per 8 april 2006 )
Eethoek Kookeiland
Hobby kamer boven 2de slaapkamer nieuw :)

Logeerkamer

Mijn plannen omtrent de tuin zijn echter in het water gevallen, en dit wel heel letterlijk. Zoals de natuur als menigmaal heeft laten zien, dat zij niet door de mens te bedwingen is. Is dat ook hier weer naar voren gekomen. Geen (of een wel zeer gebrekkige drainage) heeft er toe geleidt dat het regenwater niet wordt afgevoerd. Een mooie tuin maken maken kon ik dus wel vergeten. Ik was vaak al blij als ik met drogen voeten mijn woning kon bereiken. Daarom is de tuin voorzien van tegels. Om toch een beetje 'natuur' te houden heb ik er een vijver en een kleine plantenbak geplaatst.

Voor de aanpassing Na de aanpassing
29 juli 2005
Na de aanpassing Na de aanpassing
5 maart 2006 5 maart 2006

Al met al een zeer mooie woning waar ik zeer tevreden mee ben. Zeker gezien mijn hobby om te fietsen. Vanaf mijn woning is zowel het dorp, als het platteland snel te bereiken. Om maar niet te spreken van de rivier de IJssel, de zandvlaktes in Kootwijk of de heide bij Hoog Soeren. Een schitterende woonomgeving.